El Paranimf de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona serà l'escenari, divendres (20 h), de la presentació del segon treball del duet manresà Jo Jet i Maria Ribot, Lliure o descansar, en un concert que obrirà la tercera edició del cicle Els Vespres d'Hivern.

Darrere la formació d'un duet a guitarra i dues veus, Jo Jet i Maria Ribot espremen tots els recursos per seduir l'espectador. Un so independent, un format clàssic i un plantejament pop converteixen Jo Jet i Maria Ribot en una fórmula molt personal. Lliure o descansar, que va produir Jordi Casadesús i que va tenir l'impuls de 320 mecenes a través de la plataforma de micromecenatge Verkami, es va estrenar l'octubre del 2016 al cicle Músiques Sensibles de Barcelona i el van portar al Kursaal ara fa un any.

El cartell d'Els Vespres d'Hivern inclou la lluminosa cançó d'autor de Jo Jet i Maria Ribot; el folk pop captivador i intimista d'Intana (9 de març); els passatges hipnòtics i electrònics de Júlia (16); i la nova saba de flamenc fusió de María José Llergo i Marc López (23). L'entrada és gratuïta i només cal descarregar-la de la pàgina web ub.edu/vespres.