Després de mesos de rumors sobre qui serà el director de la nova entrega de l'agent 007, Danny Boyle ha confirmat que ell ha estat l'escollit per dirigir la nova pel·lícula de la saga James Bond. El director britànic es posarà al capdavant de la que serà la 25a entrega, un film en el qual Daniel Craig dirà adéu a la popular saga després de protagonitzar-ne cinc pel·lícules.

El director ha fet oficial la seva participació a la franquícia de l'agent 007 durant una entrevista al diari Metro concedida amb motiu del llançament de la sèrie Trust, de la qual n'és creador. "Ara mateix també estic treballant en un guió de Richard Curtis i esperem començar a rodar en 6 o 7 setmanes. I farem el mateix amb Bond a finals d'any", ha revelat el director.

Boyle no ha avançat res sobre l'argument de la pel·lícula tot i que s'ha mostrat entusiasmat amb la idea de treballar en aquesta saga i de rodar juntament amb el seu company habitual John Hodge, que ja ha col·laborat amb Boyle en altres produccions com Trainspotting o La Playa.

Des que Sam Mendes, director de les dues cintes anteriors de la saga, Skyfall i Specter, anunciés que no continuaria a la franquícia, Metro Goldwyn Mayer i Eon Productions han rebut diversos noms per agafar el relleu. Els noms que van sonar amb més força van ser Yann Demange, Denis Villeneuve o Christopher Nolan. Però fa menys de dues setmanes, va prendre cos l'opció de Danny Boyle que, finalment, és la que ha fructificat.

Bond 25 serà la darrera pel·lícula on Daniel Craig interpretarà l'agent secret mític i està previst que al cinema hi arribi durant el 2019.