Amb les entrades exhaurides es podrà veure a la sala gran del Kursaal el diumenge 6 de maig (18h) ´Frankenstein´, basada en el clàssic de Mary Shelley sobre un dels monstres més famosos de la història que mostra les tenebres d'una societat incapaç d'assumir la diferència.

Joel Joan, Àngel Llàcer, Lluís Marco, Albert Triola i la manresana Magda Puig ens acostaran aquest clàssic inquietant que és alhora una història romàntica, filosòfica, plena de raons existencials envoltada d´altes dosis d´imaginació.

L´any 1818, Mary Shelley va dotar d´una vida perdurable el seu cèlebre monstre, que amb la seva multiplicitat orgànica acabaria esdevenint un mite fonamental de la nova societat contemporània. Dos-cents anys després de la primera publicació de la novel·la, la directora Carme Portaceli porta a escena la història d´aquest Prometeu modern, amb una dramatúrgia de Guillem Morales (director i guionista de la premiada pel·lícula ´Los ojos de Julia´) que indaga en els territoris més tenebrosos de la humanitat ferida del mite.