L'èxit, els diners i la fama són les principals característiques que posseeixen la major part dels actors de Hollywood. Una vida plena de grans luxes que en moltes ocasions està també plena de moments escandalosos que deixen sorpresos als seus seguidors.

Però, en algunes ocasions, aquests escàndols no han acabat del tot bé i han portat els actors a la presó. En aquesta llista repassem alguns dels actors que han hagut de passar alguna temporada a la presó.

Lindsay Lohan

L'any 2007 Lindsay Lohan va ser detinguda dues vegades en menys de dos mesos després de conduir èbria i sota els efectes de la cocaïna. Aleshores només va haver de passar un dia a la presó. Però, l'any 2010 la justícia va decidir que l'actriu hauria de passar tres mesos a la presó després saltar-se els requisits de llibertat condicional.

Mel Gibson

Mel Gibson va ser acusat de conduir en estat ebri l'any 2006. A més, se'l va acusar d'atacs racistes als agents de la policia. No és l'únic problema que l'actor i director ha tingut amb la justícia. L'any 2011 també va acordar tres anys de llibertat condicional després de ser acusat d'agredir la seva exparella.

Zsa Zsa Gabor

Zsa Zsa Gabor va ser detinguda el 1989 per conduir amb el carnet caducat, un fet que es va agreujar després que l'actriu colpegés l'agent. A més, portava una ampolla de whisky a la guantera. Va passar tres dies a la presó.

Hugh Grant

L'actor Hugh Grant va ser condemnat per mantenir relacions sexuals amb una prostituta al seu cotxe. Un acte titllat d'indecent i que va tacar la seva imatge. Tot i el seu pas per la presó, Hugh Grant tornaria a ser condemnat anys més tard després d'agredir un paparazzi.

Al Pacino

Al Pacino va estar tres dies a la presó l'any 1961 després de ser descobert al costat de dos amics conduint amb màscares i tenir armes sense llicència.

Matthew McConaughey

L'actor Matthew McConaughey va ser detingut per posseir marihuana l'any 1999. Va passar després que es trobés ballant nu amb la música a tot volum a casa seva, fet que va alertar un veí. Va estar entre reixes nou hores.