Els temes més emblemàtics de Queen van sonar, ahir al migdia, en una sala Stroika de Manresa plena d'un públic familiar disposat a passar-s'ho bé. Es tractava d'un dels concerts del cicle Xics'n'Roll, que va protagonitzar la banda tribut Momo.

Com ja és habitual, l'espai situat davant l'escenari es va reservar per als grans protagonistes de la jornada: nens i nenes de totes les edats que es podien moure i ballar lliurement. Fins i tot n'hi ha alguns que van tenir l'ocasió de pujar a l'escenari per col·laborar amb els músics. El concert va començar amb mitja hora de retard i el públic, tot i que a l'inici estava més passiu, a mesura que avançava l'actuació es va anar animant. Globus gegants llançats des de l'escenari van fer anar de corcoll més d'un. Hi havia ganes de festa.

Per acostar encara més el clàssics de Queen als més petits, abans de cada cançó, un personatge amb els cabells de colors i que deia que venia d'un altre planeta feia una petita introducció explicant alguna història o fins i tot fent un joc de màgia. El concert, d'una hora de durada, es va dividir en dues parts. Entremig, alguns nens van aprofitar per pintar en una zona que hi havia al fons de la sala. I, per compensar l'energia del concert i com a final de festa, els músics van baixar de l'escenari per fer-se fotos amb el públic en un photocall.