La música és una teràpia perfecta per als moments de més estrès. Té un efecte màgic i relaxant que anul·la l'estat de tensió i ansietat. Escoltar música uns minuts al dia és dels millors hàbits que pots adoptar. A continuació, et proposes cinc cançons que faran que t'oblidis de tot:

'Brother', de Kodaline

Escoltar a Kodaline sempre és una veritable delícia. Les seves cançons estan carregades de sentiment, i al mateix temps, de ritme. 'Brother' és una cançó que manifesta la relació especial entre germans. Aquest grup d'indie-rock et transportarà a una altra galàxia.

'Pausa', de Izal

Com bé indica el nom de la cançó, 'Pausa', requereix calma i fuig de les presses. Izal posa els pèls de punta amb cada cançó i aquesta forma part del seu àlbum 'autoteràpia'. Així que encén la música i deixa't portar.

'Yellow', de Coldplay

Coldplay és un d'aquells grups que mai et canses d'escoltar. La banda britànica sap com fer-nos ballar, però també té la recepta per relaxar-nos. És el cas de 'Yellow' que farà que t'aturis, reflexions i oblidis totes les teves preocupacions.

'Ets aigua', de Miss Caffeina

Dins el panorama indie espanyol no ens podem oblidar de Miss Caffeina. Aquesta banda té un poder hipnotitzador implícit en totes les seves cançons. 'Ets aigua' aconsegueix que t'enganxis des del primer moment i aconseguirà contagiar-te de la calma que necessites.

'Too Good at Goodbyes', de Sam Smith

Sam Smith va rebre el 2016 el Globus d'Or i l'Oscar a la millor cançó gràcies al tema 'Writing' s on the Wall '. En 2017 el seu àlbum 'The Thrill of It All' va ser considerat un dels discos més emocionants. Però sigui quan sigui que escoltis 'Too Good at Goodbyes', sempre et regalarà pau.