La Fundació Althaia promou una exposició fotogràfica titulada "365 dies cuidant" per visibilitzar la tasca que realitzen les infermeres durant cada dia de l´any. La mostra s´inaugura avui dimarts al migdia (14,30 h) al vestíbul de la Planta 0 de l´Hospital Sant Joan de Déu i es podrà veure fins al 27 del mateix mes.

L´exposició està formada per una quarantena de fotografies fetes per professionals d´infermeria. Les imatges copsen els valors de la professió, el respecte, la humanitat, la proximitat i l´acompanyament que dediquen les infermeres als pacients.

La junta d´Infermeria d´Althaia ha organitzat aquesta mostra amb la col·laboració de Sant Andreu Salut, la Universitat de Manresa - Fundació Universitària del Bages i l´Institut Català de la Salut. L´exposició s´ha elaborat per celebrar el Dia Internacional de la Infermera, que va ser el 12 de maig, i per destacar la feina que fan al llarg de l´any els professionals de la institució.

"365 dies cuidant" es tracta d´una mostra itinerant que es va començar a exposar a la UM-FUB del 9 al 12 de maig, i que estarà a l´Hospital de Sant Andreu del 28 de maig a l´1 de juny.

Aquesta exposició és una nova mostra de l´aposta d´Althaia per introduir l´art a l´hospital i transformar els vestíbuls de Sant Joan de Déu en espais culturals. L´objectiu és oferir un entorn més amable als usuaris, familiars i treballadors de la institució.