El Cirque du Soleil tornarà a Barcelona. Ho farà amb l''espectacle itinerant "Toruk- El primer vuelo", inspirat en la pel·lícula de James Cameron "Avatar", que es podrà veure al Palau Sant Jordi de Barcelona del 18 al 27 de gener del 2019. Les entrades per aquest muntatge es podran aconseguir a partir de divendres, 25 de maig, a les 10 del matí i fins dilluns a les 9 h, a través de Livenation.es i Skoda. A partir d'aleshores, del 28 de maig a les 10 del matí, el públic en general les podrà comprar a livenation.es, Red Ticketmaster i El Corte Inglés.

Així és Toruk, el nou espectacle de Cirque du Soleil

L'espectacle Toruk del Cirque du Soleil transporta l'espectador al món de Pandora mitjançant una fascinant fusió d'efectes visuals, marionetes i escenografia d'última generació. Aquest muntatge porta la marca dels directors multimèdia Michel Lemieux i Victor Pilon i és una oda a la coexistència simbiòtica dels Na'vi amb la naturalesa, i la seva creença en la interconnectivitat essencial entre tots els éssers vius.

Toruk és un conte mític que transcorre milers d'anys abans dels fets narrats a la pel·lícula 'Avatar', abans que els humans arribessin a Pandora.