La Fira Mediterrània ha posat a la venda les entrades per als espectacles de la 21a edició -del 4 al 7 d'octubre- que tindran lloc al Kursaal i el Conservatori. Els tiquets es poden adquirir a la web del certamen ( www.firamediterrania.cat) i al mateix Kursaal.

En aquest equipament, el divendres 5 (20.30 h) hi actuarà la bailaora Eva Yerbabuena amb el concert Cuentos de azúcar que uneix el flamenc i la cultura ancestral japonesa. El dia 6 (21 h), serà el torn del grup d'havaneres Les Anxovetes amb (d)ones, un repertori de temes propis en clau femenina. L'acordionista basc Kepa Junkera protagonitzarà la cloenda de la Mediterrània (dia 7, 18 h) amb el seu darrer treball, FOK. A la sala petita (dia 5, 22 h), la cantant Joana Gomila i la ballarina Lali Ayguadé faran l'espectacle Sa Mateixa.

El Teatre Conservatori acollirà Les cançons seran sempre nostres, la proposta guanyadora del Premi Teresa Rebull, d'Arnau Tordera i Magí Canyelles (dia 5, 22.30 h); Cant Espiritual, on Carles Dènia adapta l'obra d'Ausiàs March (dia 6, 19 h); i el concert del pianista Chano Domingu i el trompetista Paolo Fresu (dia 6, 22.30 h).