El celler Oller del Mas de Manresa serà escenari d'un concert del Festival Vinyasons Ametller Origen, el diumenge dia 5 d'agost (12.30 h), amb la participació de la cantautora Judit Neddermann i el guitarrista avinyonenc Santi Careta. L'actuació forma part d'un certamen que uneix, vi, música i gastronomia i se celebra en diverses comarques del país, especialment el Penedès.

Judit Neddermann presentarà el seu tercer treball discogràfic, Nua (Satélite K, 2018), un àlbum en el que traspua sinceritat i el desig d'explorar el pas a la vida adulta a través del pop, el folk i la world music. Les entrades es podran adquirir a partir del 4 de juny al preu de 40 euros, i inclouen un menú especial per a l'ocasió i el tast dels productes vinícoles del celler.

El Vinyasons presenta en la sisena edició una dotzena de propostes, que protagonitzaran artistes catalans com Gemma Humet, Paula Valls, Núria Graham, Magalí Sare (Quartet Mèlt), Marina Tuset, Judit Neddermann, Marco Mezquida i Sol Picó. En cadascuna de les cites, es farà una visita prèvia al celler per donar a conèixer la seva història i el seu treball als espectadors.