Els alumnes de l'institut Castellet presenten avui els documentals Records d'una arribada i Fins que surti el sol, a partir de les 19 h a l'Auditori Maria Carme Grauvilardell de l'Espai Ateneu de Sant Vicenç de Castellet. Els dos films són el resultat del treball realitzat durant l'any dins el cicle Cinema en curs, que cada temporada forma estudiants del centre en la tècnica i l'art cinematogràfiques.

Records d'una arribada és una peça filmada pels alumnes de 4t d'ESO que aplega les vivències de persones que van arribar a la població bagenca durant les dècades dels anys 50, 60 i 70.

Per la seva part, els alumnes de batxillerat signen Fins que surti el sol, un documental que van dur a terme acompanyats de la cineasta Coralie Martin i que es va presentar a La Pedrera de Barcelona en el marc del Festival Artlab.

Avui a les 19 h també s'inaugurarà a l'Espai Ateneu l'exposició El riu Llobregat i el seu entorn, on s'exhibeixen les fotografies realitzades pels alumnes de 1r de batxillerat amb el mestratge del fotògraf Joan Villaplana. La mostra es pot veure fins al 18 de juliol.

Cinema en curs, organitzat pel col·lectiu A bao a quo, té el suport de la regidoria de Cultura i Educació de l'Ajuntament i la coordinació dels professors Sabina Salat i Alexis Cabrillana.