Ja és a la venda a les taquilles del Kursaal i per internet a www.kursaal.cat la programació de la nova temporada del Teatre Conservatori, que aquesta tardor (el 9 de novembre) celebrarà 140 anys. El 22 de setembre arrencarà la programació amb la Gala del 4t Festival Màgic de Manresa que presentarà Enric Magoo amb mags provinents d´arreu de Catalunya. El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot actuaran el 28 de setembre en un nou format acompanyats per un cor de sis joves músics.

A nivell teatral es podrà veure ´Mala broma´ de Jordi Casanovas el 31 d´octubre amb Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz. Qui també serà al Teatre Conservatori serà l´actriu Emma Vilarasau, acompanyada de Vicky Luengo i Imma Colomer, amb ´Un tret al cap´ de Pau Miró que es podrà veure el 4 de novembre. ´Els nens desagraïts´, el muntatge basat en fets reals esdevinguts a un poble de prop de Girona als anys vuitanta en una comunitat de famílies catòliques i que interpreta Teresa Vallicrosa, Muguet Franc, Guillem Motos i Ramon Pujol es podrà veure l´11 de novembre. La Cia. José y sus Hermanas portaran el 22 de novembre al Teatre Conservatori una obra imprescindible per entendre el nostre context social i polític actual ´Los bancos realgan Sandwicheras y chorizos´, un dels espectacles revelació de la temporada passada de la cartellera barcelonina.

El Cicle Platea Jove portarà al Teatre Conservatori dos muntatges: el 19 d´octubre el grup còmic ´Chapertons´ torna al Manresa per presentar ´Rodó´, un espectacle visual que recull els millors gags de les obres ´Boom´, ´Goma Gom´ i ´Volta de roda´, que la Companyia Chapertons Còmic de clown teatre ha representat en més d´una vintena de països d´arreu d´Europa; el 16 de novembre es podrà veure el musical ´Paràsits´ de Sílvia Navarro i Jordi Ramoneda amb una història ambientada en l´Alemanya 1943 en la qual un grup de joves contraris al règim nazi s´organitzen pel combatre´l a través de la música i les accions socials.

El Teatre Conservatori també acollirà alguns dels espectacle de la programació d´Imagina´t i la Fira Mediterrània.