Regió7 rep l'estiu amb una oferta especial amb la qual podràs convertir-te en subscriptor de la nostra edició digital amb un 30% de descompte. Gaudeix de la millor informació local, de notícies exclusives, de reportatges i articles d'opinió de les nostres firmes més destacades... per un preu immillorable.

Ara, per només 0.4 € al dia podràs adquirir una subscripció digital amb la qual accediràs a tots els continguts exclusius de la web i a més, podràs llegir diàriament la còpia digital de l'edició impresa.

A la platja, a la muntanya, al parc... amb la subscripció digital de Regió7 llegiràs còmodament la còpia digital de l'edició impresa en el teu dispositiu on i quan vulguis. Només hauràs d'entrar a kiosc.regio7.cat, fer click sobre la portada i es descarregarà automàticament al teu mòbil, tablet o ordinador.

També posem al teu abast els suplements temàtics de regio7.cat, en els quals trobaràs la millor informació cultural i d'oci, entrevistes exclusives i infinitat de propostes que segur que t'agradaran.

Si ho prefereixes, pots ampliar el període de subscripció digital i escollir el pla que millor s'adapti a les teves necessitats (trimestral, semestral, anual) beneficiant en qualsevol cas el 30% de descompte d'aquesta promoció.

Aprofita ja aquesta oferta especial, que estarà disponible des del 4 de juliol fins al 27 d'agost i gaudeix de la millor lectura també a l'estiu. T'ho perdràs? Fes clic aquí per accedir a aquesta promoció.