L´Ajuntament de Cardona ja té a punt el programa de la que serà ja la 8a edició del ´Cicle Espais´, una proposta que casa música, gastronomia i cultura en indrets característics del municipi.

El primer concert es farà aquest diumenge 8 de juliol i tindrà lloc al Parc del Raval de Sant Joan. Estarà protagonitzat per SilverWood —que oferirà música moderna en format acústic a partir de les set de la tarda— i pel duo Sandra Artigas i Pascual Morente, que portaran fins a Cardona el seu jazz brasiler, a les nou del vespre. Mitja hora abans, a dos quarts de nou, s´obrirà el tast gastronòmic, en aquesta ocasió a càrrec de David Guitart i els veïns del Raval Sant Joan.

El següent concert es farà divendres 20 de juliol a les nou del vespre al Parc del Miracle, amb Elena Ribera i Dídac Flores, que oferiran un repertori basat en els musicals de Broadway. Mitja hora abans, a dos quarts de nou, s´obrirà el tast gastronòmic, a càrrec del Ganxet i La Plantada.

Tancarà el cicle l´espectacle de teatre i música que es farà a la plaça del Mercat (21h) diumenge 29 de juliol, amb El Crèdit, El Traspunt i un concert de jazz. Els encarregats del darrer tast seran els restaurants Avendia i El Centru.

El Cicle Espais de Cardona està organitzat per la Regidoria de Cultura de l´Ajuntament i els Amics de la Cultura de Cardona, compta amb la col·laboració del grup de teatre El Traspunt i la comissió de festes del Raval de Sant Joan.