Un concert ple de força dels Singing Sensations Youth Choir va obrir ahir al vespre les actuacions per al públic del catorzè Campus Gospel de Rajadell. El grup, format per nens i joves a partir de set anys de la ciutat nordamericana de Baltimore, es va posar a la butxaca un públic entregat que no va parar d´interactuar i gaudir de la música. Els campusins, les persones que aquests dies participen als tallers de gospel que es fan a Rajadell, hi van tenir un paper destacat interpretant alguns temes juntament amb el cor de Baltimore. El Singing Sensations Youth Choir és un referent per a les formacions en què, des de la música i les arts, es treballa la integració i el desenvolupament dels joves assolint un alt nivell artístic.

El Campus Gospel de Rajadel acull des d´aquest dijous més d´un centenar de persones que participen als diferents tallers i activitats organitzades en aquest petit municipi del Bages. Es tracta d´un esdeveniment que combina la formació en música gospel amb concerts oberts al públic de primeres figures del gènere. El proper concert tindrà lloc avui dissabte a les 10 de la nit i anirà a càrrec de Linda Tillery&the Cultural HeritageChoir. Serà l´actuació més destacada d´aquesta 14a edició del campus.

Diumenge al matí se celebrarà una sessió especial anomenada Sunday Service oberta a tothom qui vulgui assistir-hi al mig de la natura. Consistirà en una activitat de cant espiritual dirigida per Linda Tillery i Terrance Kelly. Es recrearan les misses afroamericanes que se celebren cada diumenge al matí a moltes comunitat americanes. Aquest serà el dia més familiar del festival. Hi tindrà lloc el Mini Campus, una activitat adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys i que consistirà en un taller de Laia Badrenas.

I el darrer concert arribarà diumenge, a dos quarts de 8 del al vespre, amb l´actuació dels Esclat GospelSingers& Esclat Junior que presentaran una selecció del temes dels darrers espectacles.