Tot i que en els darrers anys ha treballat amb assiduïtat en diversos teatres de Barcelona -fa ben poc encara tenia bolos d' Històries d'Istanbul i aviat recuperarà El pes del plom-, a Carles Gilabert se l'associa en bona part a la companyia Parking Shakespeare. Des de la fundació del grup, ara fa una dècada, ha estat present en la majoria dels espectacles i és també un dels protagonistes de Tot va bé si acaba bé, que s'estrena aquest cap de setmana al parc de Puigterrà de Manresa i del 19 de juliol al 5 d'agost farà estada al Parc de l'Estació del Nord de Barcelona.

El vincle amb Parking també s'estén a Res em fa major, que produeix Pelevin Produccions de Ricard Sadurní, un dels actors habituals de la companyia. Així mateix, la directora és Montserrat Butjosa, que va fer l'ajudantia en els dos muntatges dels Parking signats per Marc Rosich, Les alegres casades de Windsor i Woyzeck -aquesta darrera amb protagonisme destacat del manresà.

Gilabert és l'únic intèrpret del projecte que ell mateix ha escrit, però té al darrere un ampli equip en el qual també figura un altre fill de la capital bagenca, Albert Palomar -exmembre de la banda Plouen- en les tasques de compositor i productor musical. Completen el grup Ana Pérez (ajudant de direcció i moviment), Núria Llunell (caracterització), Ester Ferrer (escenografia i vestuari) i Nano Márquez (assesorament en il·lusionisme). «Sense ells, això no seria possible», afirma Gilabert.