Acostumats a demanar l'opinió del públic, Joan Morros explicava ahir que els espectadors del Toc de Teatre havien suggerit un proper cartell amb una mica més d'«humor». Tot i això, l'obra millor valorada de l'abonament havia estat Bodas de sangre, amb un 8,8 sobre 10, i la que menys, E.V.A, amb un 7,42. Així mateix, després dels resultats d'una enquesta feta entre més de 200 espectadors de la Sala Petita del Kursaal, la propera temporada els muntatges entre setmana d'aquest espai s'avançaran de les 9 a les 8 del vespre amb la voluntat d'acostar-se als horaris europeus. El 50% dels enquestats, explicava Morros, van escollir el nou horari; el 25 % va triar les 20.30 h i l'altre 25 % va optar per mantenir-lo a les 21 h. El nou semestre, que començarà a final d'agost i fins principi de gener del 2019, tindrà 70 espectacles, alguns ja amb entrades pràcticament exhaurides, com el de Sergio Dalma. De les 41.000 entrades disponibles des del 20 de juny, ja se n'han venut unes 12.500, el 12% (4.000 en les primeres 6 hores).

De la nova programació, Mor-ros va destacar l'aportació bagenca i manresana que començarà amb el microteatre, a final d'agost, i continuarà amb noms com Laia Badrenas, el pianista Xavier Ricarte, els santjoanencs El Quinto Carajillo, Jo Jet i Maria Ribot o Gossos, que tancaran la gira dels 25 anys l'1 de desembre i que ja han omplert la meitat de la Sala Gran.

Entre els espectacles de producció pròpia, a part dels inclosos en el servei educatiu, el 21 d'octubre el Kursaal acollirà Manresa balla!, un muntatge únic -inclòs en la capitalitat cultural- coordinat per la coreògrafa Montse Colomé, que reunirà una vintena d'entitats i escoles de dansa de Manresa amb 300 persones a l'escenari.