La manera de fer fotografies ha canviat. Aquest art ha anat evolucionant gràcies als diversos avenços tecnològics. Un d'ells ha estat l'aparició de drons. Aquestes naus no tripulades permeten aconseguir imatges a desenes de quilòmetres del sòl. Amb l'ajuda d'aquest invent, la forma de captar instants ha viscut una autèntica revolució.

Abans els fotògrafs havien de enginyar-se-les per aconseguir fotografies de vista aèria, utilitzant cometes o globus de fil. Ara, els drons permeten capturar una imatge des del cel només amb un botó: l'aeronau puja fins als núvols i dispara en el moment precís.

L'auge d'aquestes naus ha creat una nova categoria artística, imatges realitzades a vista d'ocell. No obstant això, només les millors aconsegueixen formar part dels 'Drone Awards', concurs que premia les millors fotografies realitzades amb drons. La que ha arribat el primer lloc el 2018 ha estat un ós polar caminant per una superfície que es troba en desglaç. Aquesta instantània ha estat realitzada per Florian Ledoux.

La resta de les imatges guanyadores s'han dividit en diferents categories: Natura, Abstracte, Gent, Esports, Vida Salvatge i Urbà. Un cocodril cuidant dels seus petits, una dona relaxada en un camp de gespa o una fila de ciclistes en plena neu són algunes de les millors fotografies captades amb l'objectiu d'un dron.