Brian Henson porta molts anys gestionant el llegat del seu pare Jim, creador dels Muppets i responsable d'algunes de les millors dosis d'entreteniment familiar de les darreres dècades. En el film ¿Quién está matando a los moñecos? Henson porta el seu estil de titelles a una dimensió adulta. Perquè l'espectador es faci a la idea, és el que La fiesta de las salchichas era a l'animació.

L'argument de la pel·lícula és senzillament impagable. En un món on humans i titelles conviuen, aquests últimes són considerats ciutadans de segona i, per tant, els seus conflictes són vistos més com una molèstia que no com un problema de les persones de carn i ossos. Quan els titelles d'un popular programa televisiu dels 80 comencen a ser assassinats (aquí Henson fa una referència directa a la creació més famosa de la seva factoria, Barri Sèsam ), un titella que fa de detectiu privat i una policia humana hauran de formar equip per trobar el responsable.

¿Quién está matando a los moñecos? gasta un humor irreverent i passat de revolucions amb dos objectius clars: riure's una mica de la pròpia dinàmica de l'univers titellaire i satiritzar el gènere negre i les buddy movies que tant van triomfar els anys 80. Per a sortir-se amb la seva, Henson té la complicitat d'un esplèndid repartiment en què destaquen Melissa McCarthy, Elizabeth Banks, Maya Rudolph, Joel McHale, Leslie David Baker, Jimmy O. Yang i Cynthy Wu. La banda sonora és de Rupert Gregson-Williams, autor de Wonder Woman i compositor habitual de les comèdies d'Adam Sandler.