Les dues funcions del musical Summer Love programades per als dies 8 i 9 de setembre de 2018 al teatre Conservatori de Manresa s'han suspès. Manresa Teatre Musical i Manresana d'Equipaments Escènics han pres aquesta decisió de manera consensuada després de comprovar que el ritme de venda d'entrades era inferior al previst i que no justificava l'esforç artístic, logístic i econòmic de tornar a posar damunt l'escenari aquest espectacle.

Summer Love és una adaptació per a teatre de MTM de la pel·lícula Grease. L'obra va esgotar totes les localitats en les dues funcions que es van fer el passat mes de març a la sala gran del teatre Kursaal de Manresa. Amb voluntat d'oferir una nova oportunitat per veure l'espectacle al públic que aleshores es va quedar sense entrada, els responsables de l'equipament escenic i de la producció van decidir tornar-lo a programar.

Les persones que havien comprat una entrada anticipada a les taquilles podran recuperar el seu import, a partir de dimecres, 5 de setembre, a les mateixes taquilles del teatre Kursaal. L'horari d'atenció és de dimarts a diumenge, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre, i els dissabtes, també de les 11 del matí a la 1 del migdia. En el cas de les entrades comprades per internet, s´ingressaran els diners directament a la targeta amb la qual es van adquirir.