Després de cinc anys del seu darrer disc d'estudi, Els Pets, tornen als escenaris amb tota la força de la mà d'un nou treball discogràfic: "SOM". Amb una escenografia i posada en escena acurada, presenten el seu nou disc en una gira que comença al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el 16 de desembre del 2018 i que continuarà a la sala gran del teatre Kursaal de Manresa el divendres 25 de gener (21h). La gira es va presentar ahir dins del marc del Mercat de Música Viva de Vic i les entrades dels concerts de tota la gira s'han posat a la venda avui divendres a les 12:19h, una data especial que dona títol al single del nou disc.

La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi del seu trànsit cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu, en aquesta nova gira, presentaran un directe que reflectirà un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal, un directe exclusiu amb un nombre més reduït d'actuacions al que ens tenien acostumats. L'afany de proposar un directe nou, amb una nova formació i una connexió més estreta amb el públic farà que, veure Els Pets, sigui un esdeveniment molt especial.

Les entrades del concert del Kursaal són a la venda a les taquilles del Kursaal i per internet a www.kursaal.cat. El preu és de 32 euros, i de 30€ amb Carnet Galliner, majors de 25 anys i menors de 25 anys.