Laia Badrenas, cantant manresana, presentarà aquest dijous, 20 de setembre, a les 20 h, el seu primer disc en solitari, 'Ànima Groovera', a la Sala Petita del Kursaal. L'acompanyarà Roger Giménez (teclats), Ignasi Cama (guitarra), Arnau Altimir (bateria), Ismael Alcina (baix) i també comptarà amb algunes col·laboracions especials com David Pastor (trompeta), Jaume Badrenas (saxo), Yasmina Azlor i Rocío Seligrat (cors), una petita representació dels Barcelona Gospel Messengers i el cor de l'Esclat Gospel Junior.

El groove és la connexió del cos amb la música, són les ganes de ballar, les ganes de gaudir. Una via de concentració cap al plaer i les respostes emocionals que aquest pugui ocasionar. A 'Ànima Groovera' hi predominen temes propis de soul, funk i reggae en català amb el desig de comunicar les seves emocions i de fer-ho a través del groove.

La cantant manresana Laia Badrenas decideix compartir la seva ànima mitjançant aquest camí cap a la transmissió corporal i emocional de la música. El disc, produït per Joan Pau Chaves, ha estat possibles gràcies a una campanya de micromecenatge i a partir del 28 de setembre el nou treball de Laia Badrenas ja estarà disponible a les plataformes digitals.

Les entrades per veure Laia Badrenas al Kursaal tenen un preu de 15€ (12€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys i amb Carnet de Música) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet a www.kursaal.cat.