Cabaret 13, un espectacle àcid i irreverent creat pel coreògraf Roberto G. Alonso, va sorprendre divendres el públic de la Fira Mediterrània amb una combinació explosiva de dosis d'humor, erotisme, sensualitat, nostàlgia i crítica. El muntatge, que va alternar números de ball, striptease i coreografies amb divertits monòlegs del mateix Alonso, que exercia de vedet, es va dur a terme en diverses estances de l'espai modernista Casa Torrents, a l'edifici de la Buresa.

Els números successius per part dels tres ballarins protagonistes, amb una interpretació exquisida i acurada, van transportar els assistents fins al passat per recuperar l'esperit burlesc d'inicis del segle XX, en les sessions que es feien al Paral·lel de Barcelona. La interacció amb el públic va ser constant i especialment buscada per part dels artistes.

Cap al final de l'espectacle es va produir una aparició inesperada: amb l'excusa d'un problema de vestuari que impedia continuar amb el número final del Cabaret, el director de la Fira, David Ibáñez, va sortir d'enmig del públic per "apagar el foc" i tocar, durant uns minuts, un guitarró, demostrant així les seves dots de músic. El muntatge es va tancar amb llargs aplaudiments.