"Moment Feliç'", curtmetratge que firma el navarclí David Villarreal i impulsat per la residència Ibada, va recollir aquest diumenge a la tarda a Tarragona el premi del públic del Festival de cinema organitzat per el col·legi oficial de psicòlegs de Catalunya, el Psicurt.

El treball és un petit documental de 7 minuts de durada, dirigit pel navarclí David Villarreal, que tracta sobre la felicitat i la gent gran. Quan es va publicar a Youtube, ara ja fa uns 2 anys, ràpidament va fer-se viral per la xarxa i va ser compartit per l'exconsellera Dolors Bassa, l'escriptor i periodista Víctor Amela, entre molts altres.

El curtmetratge va competir aquest cap de setmana a Tarragona contra 290 inscrits i després va ser seleccionat amb 35 finalistes, entre aquests 35 el públic va votar-ne un, i aquest guanyador ha estat "Moment Feliç".

El fenomen de Moment Feliç que va néixer a la residència Ibada de Navarcles, però no acaba aquí, actualment hi ha una escola i una residència de la Pobla de Segur, la residència Centre Geriàtric del Pirineu, que van veure el curt per Youtube i van quedar captivats. L'escola va agafar la idea i estan reproduint-la com una activitat més dins de les seves hores lectives. El curtmetratge s'ensenya a les aules com un exemple de valors i bon tracte a la gent gran.