Aquest dimecres 10 d'octubre a les 20h s'inaugura a la Casa Lluvià (Manresa) l'exposició "20 arquitectes del segle XX", que consta de restrats constructivistes de l'arquitecta i il·lustradora professional Maria Picassó i Piquer, farà un breu repàs a la seva trajectòria i explicarà el procés creatiu que ha seguit per elaborar les obres que es veuran a la mostra.

L'autora té una àmplia gamma de projectes realitzats per a videojocs, llibres i premsa de tot el món. Destacant el seu estil vectorial únic i reconegut, dona a conèixer a una artista versàtil, entusiasta i experimentada, que aquests últims anys ha estat convidada a compartir el seu treball tant a Europa com a Estats Units.

En aquesta exposició, presenta un recull de retrats que combinen la caricatura clàssica amb una tècnica de composició geomètrica propera al disseny. Vint arquitectes que al llarg del segle XX han donat forma al nostre entorn amb les seves idees i obres.

La mostra està organitzada per la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya es pot visitar a la sala d'exposicions de la Casa Lluvià fins el 4 de novembre i l'hotari és de dimecres a dissabte de 18h a 20:30h.