L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha dotat amb una grada retràctil, amb noves butaques, el Teatre Casal Cultural. L'actuació permet millorar de manera destacada la comoditat del públic i la visibilitat de l'escenari, ja que ara la platea tindrà pendent. La nova estructura modifica la capacitat de la sala, que passa de 172 a 154 seients. Aquesta millora s'estrenarà amb dos espectacles: el primer, el de la cantautora Judit Neddermann, el dissabte 20 d'octubre; i després, el de l'actriu igualadina Lloll Bertran, el dissabte 10 de novembre.

L'actuació, d'un cost total de poc més de 73.000 euros, s'ha executat amb el suport de la Diputació de Barcelona, que ha aportat una subvenció de 50.000 euros. A banda de la grada i les butaques, també es faran altres millores i s'aprofitarà per renovar la imatge gràfica de l'equipament. D'altra banda, i al mateix temps, també s'estrena un nou sistema de venda d'entrades digital (a través del portal codetickets.com) amb els seients numerats, de manera que a partir d'ara els espectadors tindran la butaca reservada.

Judit Neddermann presentarà al Teatre Casal Cultural el seu tercer disc, Nua, en el qual explora el pas a l'etapa adulta mirant i integra la infància. En el concert de Sant Fruitós, la cantautora de Vilassar de Mar estarà acompanyada per Adrià Plana a la guitarra. Les entrades anticipades costen 8 euros (10 a taquilla). Lloll Bertran escenificarà El secret de la Lloll, un conte teatralitzat amb una història romàntica d'un comte francès i una cupletista catalana. L'actriu igualadina fa tots els papers de l'auca: comèdia, cant, ball, paròdia... Les entrades anticipades costen 12 euros (15 a taquilla).