Les més de 3.500 entrades que es van vendre durant la Shooping Night el 29 de setembre van exhaurir cinc espectacles de la programació d'aquesta temporada al Kursaal i, per això, els organitzadors han fet canvis d'espais perquè algunes d'aquestes sessions poguessin ampliar les places.

A la Sala Gran hi ha les entrades esgotades per veure el monòleg de David Guapo, i al teatre Conservatori, per a Mala Broma i Un tret al cap. A la Sala Petita del Kursaal es van exhaurir també les entrades per al concert de Judit Neddermann (2 de novembre) i l'obra España ingobernable (8 de novembre), amb Alberto San Juan i Fernando Egozcue, però en aquest cas ambdós espectacles s'han traslladat al teatre Conservatori i, per tant, encara hi haurà entrades disponibles.

Fruit també del bon ritme de venda d'entrades de l'obra Les noies de Mossbank Road, que es representarà en dues sessions el 15 i 16 de desembre a la Sala Gran del Kursaal, s'ha posat a la venda una tercera sessió per al dissabte 15 de desembre a les 6 de la tarda. La setmana passada també es va programar una quarta sessió de 25 il·lusions del Mag Lari per al diumenge 11 de novembre a les 12 del migdia, de la qual s'han venut més de 400 entrades.