El Casal Cultural de Dansaires Manresans munta divendres una jornada de portes obertes al seu local social per tal de fomentar l'entrada de nois i noies a l'entitat, que es dedica a la pràctica dels balls i les danses tradicionals. La iniciativa, que tindrà lloc al Casal de les Escodines, està adreçada als infants d'entre 3 i 10 anys, i per participar-hi cal apuntar-se prèviament a través del correu electrònic casalcultural1947@hotmail.com o bé el telèfon 693 69 07 57.

La trobada començarà a les 6 de la tarda i s'allargarà durant tres hores. Els responsables del Casal convidaran els nens i les nenes a ballar i a jugar, i comptaran amb la col·laboració del grup de Tabalons de Xàldiga i de la Tremenda. A més a més, hi haurà coca i xocolata per berenar.

El Casal Cultural de Dansaires Manresans és un dels quatre esbarts de Manresa, i organitza cada any per la Festa Major una trobada de ball tradicional -anomenada l'Oreneta d'Or- que porta a la ciutat colles d'arreu de la península. Amb la jornada de portes obertes vol donar-se a conèixer als infants i aconseguir així nous ballarins.