Diversos artistes que participaran d'un itinerari de racons creats i sentits seran avui a la mostra d'art Efímera 2018, que tindrà lloc al Centre d'Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) El Forn de la Calç, de Calders. La mostra s'havia de dur a terme diumenge però es va haver d'ajornar a causa de la pluja.

Efímera 2018 s'iniciarà a les 10 del matí, és oberta al públic i es clourà al migdia. Tindrà la participació d'Eudald Alabau, Nil Nebot, Sharon Kallis, Maria Antònia Massanet, Roser Oduber, Agnieszka Pakula, Neus Purtí, Sergi Quiñonero, Steven Quiñónez i Maria Ribera, i té la col·laboració de Karen Barnaby, Eva Cardona i Alèxia Lleonart.

Sharon Kellis i Karen Barnaby, de Vancouver passejaran mentre filen la llana amb estris diversos i exploren amb materials per tenyir (10 h). Per a aquesta tasca tindran la col·laboració d'Alèxia Lleonart i Eva Cardona. Posteriorment, els presents podran gaudir de l'espectacle de dansa de Maria Ribera (10.30 h) i del monòleg de Roser Oduber (11 h).

A continuació (11.30 h), Neus Purtí llegirà poemes. A les 12 h, es farà un taller de teixir amb Kallis, Barbany, Lleonart i Cardona. A les 12.45 h es durà a terme l'acció Paisatges intervinguts, que forma part del festival literari Tocats de Lletra, amb la participació de la poetessa Maria Antònia Massanet i l'artista Sergi Quiñonero.

Durant l'itinerari, es podran veure les obres d'Eudald Alabau, Sharon Kallis, Nil Nebot, Steven Quiñónez i Agnieszka Pakula.