01 de novembre de 2018
01.11.2018
Regió7

Olesa rebrà una subvenció de 200.000 euros per fer millores al teatre de La Passió

31.10.2018 | 23:47
Olesa rebrà una subvenció de 200.000 euros per fer millores al teatre de La Passió

L'Ajuntament d'Olesa de Montser-rat ha aconseguit una subvenció de 200.000 euros de la Diputació de Barcelona per fer treballs de millora a l'edifici del teatre de La Passió. Aquesta subvenció és fruit d'un llarg treball iniciat el 2016 amb l'Associació de La Passió. Els diners serviran per completar els arranjaments de la teulada de l'edifici, i per millorar la caixa escènica del teatre, amb maquinària actualitzada.

L'Ajuntament serà el dipositari dels diners de la subvenció i l'encar-regat de supervisar la gestió i la justificació de les despeses. Al seu torn, l'Associació de La Passió farà tota la contractació de les obres i comprarà el material que s'hagi de renovar.

L'alcaldessa d'Olesa, Pilar Puimedon, celebrava ahir la consecució de la subvenció tot recordant les dificultats que ha suposat aconseguir-la pel fet que el teatre pertany a una entitat privada. Un escull que finalment es va superar quan la Diputació de Barcelona va atorgar l'ajut pel reconeixement com a entitat cultural i «per ser una entitat sense ànim de lucre al servei de la cultura i que forma part del patrimoni tradicional de Catalunya». L'actual teatre es va inaugurar el1987 i es van crear una altra vegada decorats, vestuari i escenografia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.