S'entregarà el premi Zoom de Formats TV a la millor conducció de programa a la periodista Laura Rosel ( Preguntes Freqüents, de TV3) i s'estrenarà La dona del segle, amb la presència de membres de l'equip del film. Dimarts 20 de novembre, 20 h.

Projecció d'un capítol inèdit de la sèrie de TV3. En acabar, conversa sobre el paper de la dona en la ficció televisiva, amb la directora de la sèrie, Sònia Sánchez; la guionista Lara Sendim, l'actriu Sílvia Bel i l'actor Andrés Herrera. Dimecres 21 de novembre, 20 h.

Projecció d'un documental sobre l'entitat juvenil igualadina, amb motiu del 15è aniversari i estrena de la pel·lícula documental, produïda per Agustí Villaronga. Divendres 23 novembre, 20 h.

Trobada amb l'equip del programa de sàtira política de TV3, guardonat amb el premi Zoom Formats a millor format consolidat. Es projectarà algun dels esquetxos. Dissabte 24 de novembre, 19 h.

La gala, que se celebrarà al Teatre Municipal l'Ateneu, tindrà la presència de la majoria de guardonats. En aquesta edició, a més de la ficció, també es premien els formats televisius, com els programes informatius o d'entreteniment. Els premis d'honor seran per a la periodista Mercedes Milà, la cadena cultural ARTE i la sèrie Cuéntame cómo pasó. Dissabte 24 de novembre, 21.30 h.

Projecció de dos pilots de ficció guanyadors del Showcase i de les pel·lícules guanyadores del festival Zoom. Diumenge 25 de novembre, 17.30 i 19.30 h.