La Capella de Música Burés, de Castellbell i el Vilar, va escollir dies enrere la seva nova junta directiva, entre les dues propostes que es van presentar, i la que va triomfar entre les preferències dels associats està encapçalada per Josep Torras en el càrrec de president. La resta del grup que portarà endavant les regnes de l'entitat queda format per Ramon Rubira (vicepresident), Carme Lozano (secretària), Dolors Pallisé (tresorera), Gemma Motger (vocal), Dolors Vila (vocal) i Mireia Subirana (directora i delegada de la coral).

La reglamentària trobada amb els socis va tenir lloc a les dependències del Centre Cultural Joan Masats de la localitat bagenca. En el transcurs de l'assemblea, es va presentar als socis la memòria de l'exercici anterior -corresponent a l'any 2017-, l'estat de comptes, les activitats realitzades i els projectes de futur. Entre les valoracions del que ha succeït fins ara, l'any 2018, es va parlar del darrer Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre, que encara no ha tancat definitivament la memòria i el balanç econòmic.

Entre altres qüestions, es va informar del projecte nadalenc de la coral, que porta per títol Més enllà del Nadal. La intenció és que sigui un espai obert i participatiu i que es puguin interpretar cançons diferents a les habituals. El concert tindrà lloc el 13 de gener, amb la participació de cantaires de tota la comarca i d'un grup instrumental.