Després de l´èxit del Tribut a ABBA amb ABBA The New Experience, aquest dissabte arriba un dels plats forts dels Batecs Culturals de Cardona d'aquesta temporada: Manu Guix. L'Auditori Valentí Fuster es prepara per acollir la presentació del darrer treball discogràfic de l'artista, titulat Després de tot,Després de to un recull de tretze cançons vitals i optimistes que es mouen entre el pop i el soul d´autor. Manu Guix, que actualment també participa com a part del professorat del programa Operación Triunfo, actuarà al piano acompanyat de Jordi Roquer (guitarra), Jordi Franco (baix), Toni Pagès (bateria), Oriol Cusó (saxo) i Jaume Peña (trompeta). Manu Guix va treure al mercat Després de tot el 2017, després de cinc anys de silenci. Una producció a quater mans entre Roger Rodés i el propi Manu Guix, realitzada al seu estudi Medusa de Barcelona i masteritzada a Sterling Sound de Nova York, a càrrec de Ryan Smith (Adele, Coldplay, Beyoncé..). El primer senzill va ser El got mig ple, la carta de presentació d'un disc que reivindica la importànica de ser un mateix i de ser fidel a allò que sents.

A les 9 del vespre, però, qui s'encarregarà d'obrir la nit serà el jove igualadí Roger Argemí que amb només 20 anys ja supera els 600.000 streamings a Spotify amb el tema Can I call you home, .

Argemí presentarà per primer cop en directe el seu nou single Per sempre, un avanç del seu nou treball discogràfic que és previst que presenti a mitjans del 2019 i que es titularà Gravetat. El seu debut es va tirular Un nou sentit, compost i interpretat íntegrament per ell.

Les entrades es poden adquirir per internet a www.auditoricardona.com o bé a la taquilla de l´Auditori divendres 9 (de 5 a 7 de la tarda) o el mateix dissabte 10 (a partir de les 8 del vespre)