La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, 10 de novembre a les 17:30h al Teatre Conservatori amb l'obra de teatre «Hi ha res més avorrit que una princesa rosa?», de Raquel Díaz i dirigida per Paco Mir.

Una princesa rosa no vol ser princesa rosa per molt que li diguin que ha nascut per ser princesa rosa. Aquest fet, insòlit en una monarquia de les de tota la vida, capgira la vida quotidiana de palau fins que la princesa rosa (que no volia ser princesa rosa i que el que voldria és caçar dracs, anar en globus o nedar a sobre d'un dofí) aconsegueix convèncer tothom que els temps han canviat i que les nenes poden aspirar a coses més interessants que ser princeses roses.

Paco Mir (El Tricicle) dirigeix aquest espectacle familiar, que interpreta Anna Arena i Laura Pau. Una proposta que vol trencar amb alguns tòpics dels contes de princeses i reflexionar sobre la igualtat d'oportunitats entre nens i nenes.

Les entrades per veure «Hi ha res més avorrit que una princesa rosa?» tenen un preu de 8€ (6€ amb carnet d'Imagina't). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet (www.kursaal.cat).