La coral filipina Ateneo Chamber Singers actuarà a Puig-reig diumenge en l'any de celebració del 50è aniversari de la Polifònica de Puig-reig, aquest 2018.

El concert serà a les 7 de la tarda al pavelló petit de Puig-reig, i tal com ha explicat la presidenta de la Polifònica de Puig-reig, Maria Rosa Riera, serà una cita «especial» per la qualitat d'aquest cor, i per la seva relació amb Puig-reig. La formació ha estat diversos cops al municipi gràcies a l'estret lligam que té el seu director, Jonathan Velasco, amb la Polifònica, i a l'amistat que els uneix amb Riera i el seu difunt marit, Ramon Noguera. «Fa gairebé 40 anys, quan en Jonathan tenia 16 o 17 anys, va venir com a cantaire d'un cor filipí, que ara ja no existeix, al Festival Internacional Catalunya Centre», explica Riera. Velasco, juntament amb altres cantaires, va impulsar un nou cor, l'Ateneo Chamber Singers, que diumenge tornarà a ser a Puig-reig.

«Quan van saber que celebràvem el 50è aniversari, de seguida van dir que volien venir a fer un concert a Puig-reig», explica Riera, que han pogut lligar amb la ruta per Europa que han realitzat aquesta tardor. Des d'ahir són a Barcelona. «Són un cor molt destacat i que ha obtingut molts reconeixements», explica Riera. Les entrades es poden comprar a tictactiquet.com i a Fotografia Iglésias anticipades, o bé a taquilla.