La discoteca Coco Village Manresa celebra avui el seu primer aniversari amb un convidat de talla internacional, l'autoproclamat «rei» de l'electrolatino, Juan Magan (Badalona, 1978). La sala va posar a la venda 1.400 entrades (a 15 euros anticipades) per escoltar en directe el pare d'èxits com Bailando por ahí i Verano Azul. «Volem fer un regal al nostre públic», assenyalava Sergi Torra, discjòquei i director artístic de la sala.

Fa just un any es van unir dues marques icòniques de la nit de la capital del Bages: Grup Ítaca i Villa Martini, i van obrir portes en un espai que defineixen de «referència nocturna de la Catalunya Central». Del Villa Martini, una discoteca d'estiu on hi anava un públic més gran, en va sorgir Coco Village, un espai d'hivern, enfocat a una franja d'edat més jove.

Coco Village Manresa s'ubica a les instal·lacions de la històrica discoteca Menfis, al polígon de la Serreta de Sant Fruitós de Bages. Què diferencia aquest equipament de la resta? A parer del director artístic, un equipament «molt renovat que agrada al públic» i la seva capacitat de dur un artista com Juan Magan, que han estat perseguint més de mig any.