El mateix Kepa Junkera ho va apuntar tan bon punt va pujar dijous a l'escenari del Voilà! "la d'avui serà una trobada especial". I és que el format també ho era. El músic basc va oferir un concert-masterclass de més de dues hores. "Teniu pressa?" anava preguntant de tant en tant. Una experiència de petit format inclosa dins del Club Circuit que va comptar amb la participació de diversos convidats. La proximitat amb el públic i el caliu de la sala van crear un ambient íntim i interactiu.

Entre peça i peça, el músic va explicar la seva experiència professional, com van ser els seus inicis al món de la música, el seu mètode, la seva inspiració i va respondre a les preguntes que li anava fent el públic. La vetllada va començar amb ell sol a l'escenari, això sí, envoltat d'instruments, entre els quals cinc trikitixa (l'acordió diatònic basc). Va explicar com es va començar a interessar per la música "tenia deu anys i el primer instrument que vaig tocar va ser la pandereta. No hi ha cap pandereta que soni igual" com tampoc hi ha cap actuació d'aquest músic, autodidacta,que sigui igual.

"Toco d'oïda i per divertir-me". Dijous a Manresa va començar el concert tocant la pandereta, concretament la del seu avi, per continuar amb un curiós instrument anomenat alboca, "que només té sis notes". El músic va agrair poder aportat informació extra als espectadors "habitualment en un concert no tenim l'oportunitat d'explicar-ho".

El primer convidat de la nit va ser Josep Maria Ribelles, a l'arpa. Però si hi havia un instrument a l'escenari que a més d'un li cridava l'atenció, aquest era la txalaparta, un instrument de percussió que consta de dos suports, i a sobre unes fustes que es piquen amb quatre pals. També hi havia la versió amb pedres. El repertori de la nit va ser molt variat i com no podia ser d'una altra manera no hi va faltar un bloc dedicat al seu darrer disc "Fok", guardonat com a millor disc de l'any en la categoria folk segons la crítica dels Premis Enderrock. El projecte "Fok" està dedicat a la música tradicional dels Països Catalans, amb diverses col·laboracions com la de Patri Garcia i Xavier Rota del grup Ballaveu, que també van acompanyar Kepa Junkera a Manresa. La violinista Simone Lambregts, component de Les Violines també es va sumar a la festa, i és que la nit va acabar amb tots els músics a l'escenari tocant... la "Macarena".