La programació de música del Kursaal per a la propera temporada portarà a Manresa 14 concerts a la Sala Gran, amb noms que repeteixen com Mayte Martín, Antonio Orozco i Rosana, i estrenes com la de Les Luthiers. La nova temporada arrencarà amb un concert de bandes sonores, el 13 de gener, a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Vallès. També es recuperarà, el 10 de març, Carmina Burana, de Carl Orff, amb 5 cors dirigits per Josep Vila Jover, un concert que es va suspendre l'1 d'octubre del 2017 pel referèndum. I el 12 de març visitaran el Kursaal per primer cop els argetins Les Luthiers.

La propera temporada tornarà a la Sala Gran el Cantagran, el projecte que convida cors de gent gran a pujar a l'escenari i treballar una cantata o un repertori de cançons. Serà el 3 de febrer. I l'1 de maig es podrà escoltar al Kursaal el projecte Dones, a càrrec del Cor de Teies de Santpedor i el Cor Itzi de Sant Llorenç del Penedès, que oferiran un repertori de cançons compostes per dones o que parlen de dones.

El 22 de febrer actuarà a la Sala Gran Antonio Orozco, un concert les entrades del qual ja es van posar a la venda i a hores d'ara ja estan exhaurides. Un mes després, el 22 de març tornarà per quarta vegada a la Sala Gran Rosana, amb un concert especial acompanyada només de la seva guitar-ra. I el 18 de maig, la cantautora Mayte Martín, amb el Quartet Quixot, oferirà Tiempo rubato.

La Sala Gran acollirà també Els Pets, que el 25 de gener presentaran Som, i un concert de Sau, que tornen amb la Banda i un projecte que retornarà als escenaris aquest mític grup després de 20 anys de la seva desaparició. Serà el 23 de febrer. No hi faltarà la Francophonie, el 15 de març, amb una producció a mida de Gil Marsalla, i clourà la temporada musical, el 19 de maig, l'Orquestra Simfònica del Conservatori de Música de Manresa, dirigida per Jordi Coll. Les entrades es posaran a la venda el 4 de desembre.