Quan, ara fa quatre anys, Tricicle va visitar el Kursaal amb Bits, l'últim espectacle de creació pòpia, el popular trio de teatre gestual ja va explicar que, segurament, el seu comiat dels escenaris seria un darrer muntatge amb els seus grans èxits. I, si no hi ha contraordre, això és Hits, un revival amb els grans gags que Paco Mir, Carles Sans i Joan Gràcia han creat al llarg de prop de 40 anys i que fins al març de l'any que ve es pot veure al teatre Victòria de Barcelona. La gira de comiat arribarà a Manresa el maig de l'any que ve, els dies 3, 4 i 5 (inicialment amb quatre funcions) i les entrades (de 20 a 34 euros) es posaran a la venda el 4 de desembre.

Amb Hits -acrònim d'Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent-, la companyia reuneix dotze esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum, compost de gags curtíssims. I gairebé tots es posen en escena tal com es van estrenar. Hits serà el quart espectacle que Tricicle porti al teatre Kursaal, després de Sit (2007), que es va poder veure dos mesos després de la reinauguració del teatre (després que se suspenguès l'octubre al Conservatori per un accident de Paco Mir); Garrick (2010) i Bits (2014).

Sinònim d'una marca d'èxit, Tricicle tancarà la trajectòria amb el seu desè espectacle, després de Manicomic, Exit, Slastic, Terrific, Entretres, Tricicle 20, Sit, Garrick i Bits. Calaf ja va poder veure Hits el mes de febrer passat.