Regió7 ha renovat la seva aplicació per a telèfons mòbils i n'ha millorat el disseny perquè els lectors puguin navegar de forma més còmoda i ràpida a través de les notícies i de les seccions. En qualsevol moment del dia i des de qualsevol lloc, el lector pot accedir a tota la informació de la Catalunya Central, als millors continguts multimèdia i a diferents serveis d'una manera més fàcil i intuïtiva.

La nova aplicació, de moment disponible per a telèfons Android, ja es pot descarregar des de la plataforma Google Play. Com a novetat, s'ha creat un menú horitzontal a través del qual es pot accedir ràpidament a la Portada, a Serveis (Agenda, TV, marcadors esportius...) i a una llista amb les notícies més noves. A més, un segon menú, que es desplega al lateral esquerre de la pantalla, dona accés a totes les seccions disponibles i permet fer una ullada ràpida a totes les opcions que ofereix l'app de Regió7.

La navegació dins les notícies també s'ha renovat completament. Ara, el lector disposa d'una navegació horitzontal, que permet passar al següent article des del contingut, movent el dit de dreta a esquerra sobre la pantalla, com si es passés la pàgina d'un diari. Quant a la portada de l'aplicació, també s'ha renovat, distribuïda ara en blocs de diferents continguts. D'aquesta manera, a la part superior s'hi troben les informacions més destacades del moment, mentre que a la resta de la portada s'hi poden consultar altres notícies d'interès agrupades per temàtiques.

Una altra novetat que es pot trobar a l'app de Regió7 és l'agrupació de tots els serveis, que es troben accessibles fent tan sols un clic amb el dit a la icona que apareix al menú horitzontal. Dins d'aquest apartat, el lector pot saber els espectacles que hi ha en cartell en els teatres que té més a prop en aquell moment, consultar ràpidament i en directe els resultats de l'ACB, Primera Divisió i Champions, entre altres competicions, i saber què s'està emetent per televisió.

Amb el llançament d'aquesta nova app, Regió7 continua ampliant l'oferta de suports digitals perquè els lectors puguin accedir als seus continguts de la forma que més els convingui a cada moment. El ventall és ampli: un web amb més de 23.000 lectors diaris; el Quiosc Digital per consultar l'edició en paper del dia en format electrònic; el servei d'alertes de WhatsApp, amb més de 1.700 inscrits; les newsletter diàries i, ara, la nova aplicació per a mòbils.