A Manresa costa que nevi, però Antena 3 ha aconseguit en el seu darrer anunci que la ciutat llueixi un esperit nadalenc i hivernal ben tendre. La cadena ha estrenat ja l'espot que va rodar a la capital del Bages fa dues setmanes i l'escenari escollit, la façana del restaurant Maïami i el carrer Jaume I, s'hi reconeixen fàcilment.

Amb falsa neu inclosa, catifes blanques entre el tram de la muralla i el carrer Jaume I, el rodatge va comptar amb diversos vianants (de totes les edats) passejant i creuant mirades per la vorera d'un Maïami amb cadires i taules a l'exterior, cobertes de neu, i un abet a l'alçada de l'entrada del bar-restaurant. Aquest és el resultat:

A càrrec de la productora catalana Apartamento, l'anunci l'ha dirigit Roger Fonts, autor de videoclips de Gossos i, segons fonts de la productora, la tria de Manresa per als espais promocionals nadalencs de la cadena estatal es va fer després que el mateix Fonts ho proposés i Antena 3 triés la capital del Bages després de passar una selecció d'escenaris. Els extres que hi han participat formen part dels càstings que nodreixen les agències de publicitat.

33

Antena 3 grava a Manresa el seu anunci de Nadal