L'escriptor, rapsode, poeta i artista Josep Pedrals (Barcelona, 1979) presenta avui a Solsona la seva darrera obra, Els límits del Quim Porta. Ho farà amb la participació dels solsonins Roger Mas i Uriol Gilibets en un acte coorganitzat per La Breu Edicions i la Biblioteca Carles Morató a les set de la tarda al saló de les Homilies d'Organyà.

Assaig novel·lat sobre qüestions de poètica i vida, Els límits del Quim Porta tanca la trilogia de Bolló, iniciada amb El furgatori (2006), que es va convertir en obra de teatre, i El romanço d'Anna Tirant (2012), guanyadora del premi Lletra d'Or el 2013. Al llarg de més de 600 pàgines, en aquest últim llibre, de gènere inclassificable, la novel·la intercala poemes, reflexions assagístiques, contes i jocs lingüístics.

Josep Pedrals es dedica a la poesia des de diversos àmbits, ja que escriu obres de divulgació sobre el gènere, en recita, l'explica en cursos, conferències i als mitjans de comunicació i hi posa música. Pedrals va presentar la seva darrera obra a Manresa, l'octubre, en el festival Tocats de Lletra.