L'associació Cultural El Galliner, responsable de la programació d'arts escèniques a Manresa, celebrarà aquest dissabte, 22 de desembre a les 21 h, els seus 23 anys de trajectòria amb l'espectacle «Tenors» al Teatre Conservatori.

Ho faran amb un muntatge amb molt humor, un concert protagonitzat per tres tenors que han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals per acudir a la ineludible cita amb el seu públic. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d'avui i de sempre.

A «Tenors», de la companyia Illuminati, passarem una bona estona. Els tres protagonistes ens explicaran que ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l'ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l'existència del tenor: el «pinyol", que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria.

En acabar l'espectacle, i per celebrar els 23 anys del Galliner, hi haurà copa de cava per a tots els assistents.

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet (www.kursaal.cat). El preu és de 15€. Les persones amb el Carnet Galliner poden recollir la seva invitació fins aquest divendres a les taquilles del Kursaal.