La 62a edició de la Innocentada de Manresa ja té nom, dates i sinopsi. Enguany, Jordi Gener repeteix al capdavant d'un espectacle de sàtira, que portarà per títol Cabaret 33, farà retrocedir en el temps l'espectador i del qual se'n faran sis funcions al teatre Conservatori entre el 18 i el 27 de gener. Les entrades ja són a la venda.

La sinopsi: un viatge a la Manresa del 1933

Cabaret 33 és l'últim espectacle d'una companyia de cabaret, que es presenta al Teatre Conservatori de Manresa entremig d'una gran expectació, a l'any 1933, en plena Segona República. El públic omple la platea i l'espectacle comença. Però un incident sobtat obliga a aturar la funció. A causa d'aquest imprevist la companyia es veurà abocada a buscar una persona que substitueixi l'actriu principal per poder aixecar el teló de nou en menys de vint-i-quatre hores. L'arribada de nous personatges al teatre complicarà una mica mes la situació.

El muntatge parteix d'un text de Sílvia Sanfeliu i en ell, amb música, humor, i uns tocs d'intriga, el públic veurà les facècies dels artistes mentre fan els impossibles perquè l'espectacle tiri endavant. Sobre l'escenari hi haurà una dotzena d'actors, gairebé tots habituals de la Innocentada. La direcció coreogràfica va a càrrec d'Ariadna Guitart.

Quan es podrà veure la 62a Innocentada?

De les sis funcions que s'han previst de Cabaret 33, quatre seran a les 9 del vespre i dues a les 6 de la tarda:

  • Sessió 21 h: divendres 18 i 25 i dissabtes 19 i 26 de gener de 2019
  • Sessió 18 h: diumenges 20 i 27 de gener de 2019

Entrades a la venda

Les localitats per veure la 62a Innocentada s'han posat a la venda aquest 19 de desembre. Es poden comprar presencialment al Kursaal o bé per internet, també al lloc web del Kursaal. Tenen el mateix que l'any passat: 15 euros. Es poden aconseguir descomptes de 2 euros (carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 i socis de l'Agrupació Cultural del Bages).

Els membres del Club de Subscriptors del diari Regió7 obtindran un 2x1 per a les sessions de divendres.