Manresa tornarà a acollir aquest dijous, 17 de gener, una nova jornada de gravació de la sèrie «Hache», que la productora Weekend Estudio du a terme per la plataforma Netflix.

L'Ajuntament, a través d'un comunicat, avisa que es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Llussà. Els vehicles accediran i sortiran del carrer Dama des del carrer Joc de la Pilota. A més, es reservaran dues places de zona blava a l'aparcament del carrer Dama per a la instal·lació d'un grup electrogen (places a tocar al carrer Llussà).

"Hache" se situa en la Barcelona dels anys 60 i explica la història d'Helena (Ugarte), una prostituta que acabarà assumint el control del tràfic d'heroïna que dirigeix Malpica (Rey), cap d'una banda mafiosa.

Els pesos pesants de la sèrie van rodar escenes a Manresa a finals de novembre. Entre ells, es van poder veure a la capital del Bages Javier Rey i Adriana Ugarte, que van enregistrar diferents seqüències al mig del Passeig, a la cantonada del carrer Arquitecte Oms. De fet, l'entrada de l'edifici de la botiga Centregràfic es va transformar en l'entrada del Club Albatros, un dels escenaris principals de la sèrie, un local nocturn on es barregen visitants estrangers amb classe alta barcelonina i personatges del submón de la ciutat.

Al Passeig també hi van rodat Ingrid Rubio -Celeste a la sèrie i encarregada del Club Albatros- (al migdia amb Ariadna Ugarte) i Marc Martínez -en el paper d'Arístides, un dels homes de Malpica- (al vespre, amb Javier Rey).