La Pegatina, els Catarres, els Pets i Ju són alguns dels noms destacats de la sisena edició del festival Canet Rock, que se celebrarà el 6 de juliol del 2019 al Pla d'en Sala de la localitat del Maresme. Aquests noms s'afegeixen als tres que havien transcendit fins ara, Zoo, Doctor Prats i Buhos, i als de la resta del cartell que es va presentar dilluns. La resta de noms seran La Casa Azul, Oques Grasses, Itaca Band, Elèctrica D'harma, Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, Suu, Roba Estesa i Miquel del Roig. L'any passat el Canet Rock va congregar 22.000 persones, segons les xifres dels organitzadors.

La Casa Azul debuta al festival amb el seu pop electrònic que l'ha fet triomfar a tot el món. Guille Milkyway lidera una banda que aquest 2019 treurà el seu últim disc "La gran esfera", el setè de la seva carrera.

Amb disc nou també i desprès d'una gira que els ha dut per tot l'estat, aterrarà La Pegatina. Faran sonar els temes d'"Ahora o nunca". El Pla d'en Sala escoltarà també el grup destacat del 2018, Buhos. Aquesta banda de Calafell s'ha convertit en una de les més virals a les xarxes socials i a plataformes com Youtube i Spotify. El seu últim disc és "La gran vida".

La música festiva també tindrà com a protagonistes Els Catarres, vells coneguts de Canet Rock que arriben amb "Tots els meus principis", que han rodat per escenaris catalans i europeus. El públic veurà també dalt l'escenari Zoo, en una de les seves úniques actuacions d'aquest any. La reivindicació i els sons més nous i trencadors sonaran amb unes cançons que pretenen despertar consciències.

I des de Terrassa, Doctor Prats serà a Canet Rock desprès d'un any de gira amb el disc "Venim de lluny", el seu tercer treball. Els egarencs s'han convertit en els últims anys en una de les bandes més internacionals de la música en català amb actuacions a Hongria, el Japó o França.

Itaca Band, arribarà amb nou material i nou espectacle amb el disc que porten preparant des de fa mesos i que publicaran en breu.

També han tret nou disc en l'últim any, Els Pets, que pujaran a l'escenari de Canet Rock amb les noves cançons rodades. Un repertori que mostra la maduresa musical d'un grup incombustible i referent de la música del nostre país i van portar divendres passat al Kursaal de Manresa.

I debuten Suu, una de les revelacions de la temporada; Roba Estesa, un dels grups que ha sorprès els últims anys, Xavi Sarrià i el cor de la fera, amb el seu ritme trepidant i lletres reivindicatives; i Ju, una altra veu prometedora de la música en català.

A la cita no hi podia faltar el reggae pop d'Oques Grasses que tornaran amb energies renovades després d'un curt parèntesi de descans.

I per commemorar les deu edicions de Canet Rock, si es sumen les quatre del segle XX i les sis de l'actual, el festival comptarà amb la mítica Elèctrica Dharma, que presentarà nou disc "Flamarada".

Com cada any, Canet Rock oferirà més de 12 hores de música i espectacle ininterromputs amb la participació del polifacètic Miquel del Roig i dels Dj's Ernest Codina i PD.Busquets.