El mes de febrer marca l'inici dels concerts de les Músiques de Butxaca i enguany l'arrencada no podia ser millor: inauguren el cicle The Sey Sisters, tres germanes catalanes d'origen ghanès, i ho fan penjant el cartell d'entrades exhaurides. El trio actuarà el divendres 1 de febrer (23 h) al Teatre Municipal l'Ateneu.

Les germanes Sey (Edna, veu; Kathy, veu i percussió i Yolanda, veu), un espectacular trio de veus negres, convidarà el públic a viure un sentit viatge musical des del gospel fins a la música africana, passant pel soul. Des de la seva creació com a grup l'any 2006, han actuat per diferents festivals de Catalunya, de l'estat i col·laborat amb diferents artistes nacionals i internacionals. L'any 2015 van treure el seu primer treball discogràfic "Let freedom ring" (Temps Record), el qual van presentar per tota la geografia espanyola durant dos anys. I el setembre del 2018 van editar el seu segon treball "Rise" (Satélite K). Com elles expliquen, "Rise" neix "de la necessitat d'expressar-nos des del que som: dones nascudes a Catalunya i negres amb les nostres inquietuds, les nostres pors i les nostres fortaleses. Ha nascut des de la necessitat de visibilitzar un sector social que molt poques vegades es té en compte, el col·lectiu afro i les/els afro- descendents. Aquelles i aquells que som descendents de persones migrades que, tot i haver nascut i crescut a Catalunya lluitem cada dia perquè el nostre color de pell no determini qui som.

"Rise" és una crida a la revolució personal. És una crida a l'acceptació personal i col·lectiva. És una crida a la visibilitat»

The Sey Sisters, amb una indumentària que fusiona la tradició africana amb la cultura europea, comparteixen aquest projecte amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé.

A la web www.musiquesdebutxaca.cat està disponible la programació de la temporada i l'opció de comprar les entrades anticipades.