La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dissabte, 2 de febrer a les 19h, el primer concert del Cicle d'Arrel i ho farà amb el cantautor valencià Miquel Gil, que presentarà 'Vells i nous camins' per fer un repàs a la seva trajectòria musical.

Miquel Gil, un vell conegut per les seves actuacions a Manresa dins del marc de la Fira Mediterrània, torna ara a la ciutat amb els seus músics per presentar un repertori especial que farà reviure als assistents la seva llarga trajectòria en un concert en format íntim, des d'allò que és essencial: les cançons. Un recorregut pels vells camins en què sonaran, també, alguna de les cançons del seu repertori més recent.

Després de fundar Al Tall, el cantautor valencià va iniciar el seu camí en solitari però sempre seguint les sendes de la música d'arrel contemporània. Torna a Manresa amb 40 anys de trajectòria professional en els que ha signat vint-i-cinc discos.

Un repàs polièdric a l'univers sonor del cantador de Catarroja amb un tast del que en pocs mesos, serà l'actualitat sonora d'un artista que du una llarga i contrastada trajectòria a l'esquena i al cor.