L'espectacle amb el qual s'obrirà la nova temporada del cicle Platea Jove serà finalment "Impro horror show" de la companyia Planeta Impro, i ho farà el pròxim divendres 15 de febrer a les 21h al teatre Conservatori de Manresa. Substituirà doncs a la Companyia Jove Teatre Regina, que havia de representar aquest mateix dia el musical "La rebel·lió" i que finalment ha suspès per motius de producció.

"Impro Horror Show" parteix de la premissa de mostrar la cara més còmica de la por. Per fer-ho, els actors transformen les frases del públic en escenes improvisades, intrigants i aterradorament divertides. La dinàmica dels espectacles de Planeta Impro consisteix en què a l'inici de la funció es convida al públic a escriure una frase en una targeta. Aquests suggeriments, extrets a l'atzar, es convertiran en els títols de les improvisacions que crearan en directe els actors de la companyia i que hauran d'adaptar a les diferents categories d'improvisació.

D'aquesta manera l'espectador podrà superar les seves fòbies més comunes, ja siguin fantasmes, assassins o morts vivents, en diferents escenaris com un museu de cera, el campament d'estiu, una casa encantada o fins i tot un cementiri. Així és una de les sessions d'aquest espectacle d'improvització: