Un escenari damunt d'un altre escenari i tres veus úniques que brillen amb llum pròpia. The Sey Sisters, un dels conjunts més potents de l'actual panorama musical català, van inaugurar divendres a la nit la nova temporada del cicle Músiques de Butxaca a l'Ateneu Igualadí davant de més de 100 persones, amb una proposta sòlida i captivadora que va comptar amb l'acompanyament musical del pianista i saxofonista Albert Bartolomé. Feia més d'una setmana que el concert havia exhaurit entrades i, des del primer minut, es va demostrar per què.

El trio va seduir el públic amb un viatge musical a través del gòspel, el soul i la música africana, amb versions com What's going on i també molts dels temes propis que formen part del seu segon disc, Rise. Amb cançons com Believe o Years to come, les vocalistes van transmetre missatges que conviden a reflexionar sobre les mancances socials, els tics racistes, la gestió de la frontera sud espanyola o la necessitat de valorar més el que tenim i gaudir del dia a dia.

Trencant la barrera entre espectadors i artistes, amb el públic assegut a l'escenari del teatre, les osonenques també van reivindicar-se com a dones, negres i catalanes, amb una apel·lació a la visibilització del col·lectiu afroamericà. A la recta final, tothom va ballar amb el tema I have faith in you.